Cristina Roselló va ser cinquena en el 'Campionat d'Espanya de Triatló de Llarga Distància'

24 d'octubre de 2017 - 07: 55

La triatleta, Cristina Roselló, Va debutar amb bon peu en el Campionat d'Espanya de Triatló de Llarga Distància que es va celebrar a l'illa d'Eivissa. La xabiera va van tindre una gran actuació en concloure la prova en la cinquena plaça. El seu temps total va ser de 7: 25.28 després de completar els tres segments.

En el primer segment de natació les participants van donar dues voltes a un circuit de 2 quilòmetres, en total van nedar 4 quilòmetres. Cristina Roselló va eixir entre les deu primeres de l'aigua amb un temps de 1: 10.52. Les seues sensacions eren molt bones de cara al que tenia per davant.

En el segment de bicicleta es va haver d'emprar a fons ja que va emplenar un traçat de dues voltes a un circuit dur, trencacames de 60 quilòmetres. Van ser un total de 120 quilòmetres on Roselló va preferir prendre les coses amb calma, en pla conservador. Va acabar en la vuitena plaça abans d'afrontar l'últim segment de la prova.

Van haver de suportar una pluja torrencial

En el segment de carrera a peu, durant la primera volta de 10 quilòmetres va ser molt còmoda, arribant fins i tot a gaudir de la pujada al castell i de la volta per Eivissa. Va aconseguir recuperar dues posicions. A la segona volta va aparèixer una pluja que va caure de forma torrencial durant gran part del recorregut.

Amb els tolls i sobretot, les llambordes de la pujada al castell que relliscaven, les coses es van posar complicades per Cristina Roselló. Malgrat això va aconseguir avançar a una rival més.

Els últims 10 quilòmetres que van completar els 30 de cursa a peu van ser durs, se li van acumular el cansament i la pluja però el seu fort mentalitat li va permetre acabar la cursa en una magnífica cinquena posició.

En aconseguir aquesta plaça, l'esportesta de Xàbia, es va mostrar molt satisfeta ja que tenint en compte el nivell que hi va haver de participants és una cosa que ella mateixa no esperava. Roselló agraeix al seu company, Ángel Blasco, per les seues ànims i suport en tot moment. Als seus pares, Ricardo i Estrella els regala aquesta cinquena plaça demostrant que està preparada per poder fer-la. També als seus patrocinadors que aquesta temporada han estat al seu costat: Matties Bags, Boronat Bicicletes, Pepe La Sal y Gastrobar Flor de la Sal.

Una gran actuació que serveix per posar punt i final a una intensa i alhora que reeixida temporada de triatló.

La guanyadora de la prova va ser Anna Noguera amb un temps total de 6: 52.23, seguida de Maria Pujol que va acabar amb un registre de 7: 04.56 i el podi es va completar amb el tercer lloc de Helene Alberdi que va acabar amb una marca de 7: 08.24.