Cristina Roselló va ser la millor en la 'VII Cursa Popular de Daimús'

12 de desembre de 2018 - 11: 42

l'atleta Cristina Roselló va ser la millor de les dones que van participar en la VII Cursa Popular de Daimús. La xabiera va ser la primera en creuar la línia de meta amb un temps real de 34: 10. El ritme de Roselló durant els 9 quilòmetres que va van tindre el recorregut va ser de 3.48 per quilòmetre.

El seu control de la cursa va ser total i des dels primers metres prendre el cap entre les dones. Roselló va van tindre un gran aliat en Paco Mañó qui va fer molts quilòmetres al seu costat.

La segona classificada va ser Karem Faus, una il·lustre veterana del Club Atletisme Safor Delikia que va culminar la prova amb un temps de 35.15. La tercera plaça va ser per a Patricia López, del Club Atletisme Xeresa, que va completar el recorregut amb una marca de 36.17.

En homes, el vencedor va ser Salva Gomar, del Club Atletisme Safor Delikia que va acabar la carrera amb un registre de 29.20. La segona plaça va ser per a Nizar Lakhilifi, atleta xabiero del Club Atletisme Safor Delikia que va entrar molt a prop de Gomar. El seu temps en meta va ser de 29: 24. El tercer lloc va correspondre a Félix Pont, del Club Atletisme Automoció Moll, que va entrar en meta amb un temps de 29: 35.

Aquesta prova va ser la desena cursa puntuable del III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna.