Cristina Roselló va ser quarta absoluta a la 'Mitja Marató de Santa Pola'

21 de gener de 2019 - 16: 16

L'esportesta xabiera, Cristina Roselló, Ha iniciat la seua temporada 2019 de la millor manera, acabant en la quarta plaça de la categoria absoluta femenina a la Mitja Marató de Santa Pola. Roselló va creuar la línia d'arribada amb una marca de 1: 26, sent la segona espanyola a arribar a meta i segona en la seua categoria sènior.

Va ser una bonica experiència per a ella, ja que des de feia dos anys que no havia corregut una cursa d'aquesta distància, descomptant els Half Ironman. La seua referència a una distància com aquesta era els 1: 29 que havia marcat a la Mitja Marató que va córrer a Dénia.

El gran objectiu per Cristina era baixar aquesta marca i gaudir de la prova. Va aconseguir dues coses i va comptar amb dos bons amics que la van acompanyar durant tot el recorregut com són Patxi i Iwo que van estar amb ella en tot moment.

Durant la prova es va trobar a gust, còmoda amb el ritme que es va posar i sobretot mentalment per no punxar. Va plantejar una cursa de menys a més i, a falta de 5 quilòmetres per al final, es va trobar amb molta força i va optar per elevar el seu ritme.

Veure com anava passant a altres atletes i escoltar els ànims del públic com "Vas sisena, un poc més", La va fer volar a la part final de la prova. Va aconseguir sobrepassar a dos atletes més i fins i tot li van quedar forces per fer en els últims metres un bonic esprint.

Roselló va acabar la cursa molt contenta amb la seua pròpia actuació i sobretot molt motivada en trobar tan bé de forma. La mateixa Cristina Roselló també va acabar contenta amb el fet per la seua alumna, Raki, que va acabar la carrera amb un temps de 1: 32, un premi al gran treball que està duent a terme.

Per a aquesta temporada, Cristina Roselló compta amb el patrocini de Matties Bags, Boronat Bicicletes, Rosso Wheel i Nutixxion, als quals dóna les gràcies per la confiança que dipositen en ella.