Cristina Roselló, campiona d'Espanya de Triatló Mitja Distància amb el Triatló Clavería Móstoles

30 de maig de 2018 - 07: 58

La triatleta de Xàbia, Cristina Roselló, Ve de ser campiona d'Espanya de Triatló Mitja Distància amb el seu equip el Triatló Clavería Móstoles.

La prova que es va celebrar a Guadalajara no va començar bé per a la xabiera, ja que en el primer segment de natació les coses no li van anar com esperava. El fet que es nadase en un llac amb aigua dolça, no el va ajudar en res. Cristina Roselló va eixir de l'aigua molt endarrerida, en el lloc 28, amb un temps parcial de 31.59.

Després de passar per la transició va agafar la seua bicicleta amb la intenció d'anar recuperant posicions. El circuit li va agradar molt en van tindre algunes pujades, on ella va aprofitar per millorar. Va acabar marcant un temps de 2: 53.30, que li va permetre afrontar l'últim segment en la 12ª posició.

Va remuntar tres posicions en l'últim segment

Va realitzar una ràpida transició per eixir amb molta força i afrontar l'últim segment de carrera a peu, on es va trobar molt còmoda. Sobre un circuit a què va haver de fer quatre voltes va mesurar molt bé el seu esforç, ja que el terreny de pujades i baixades li podia passar factura.

Cristina Roselló va acabar l'últim segment de la prova amb un parcial de 1: 35.36, pel que el seu temps total va ser de 5: 05.50, sent novena en la classificació individual d'Elit. Va ser la primera del seu equip el Triatló Clavería Móstoles.

En la modalitat individual, la guanyadora va ser Anna Noguera, el CA Igualada, amb un temps de 4: 26.54. La segona plaça va ser per a Estefania Gómez, triatleta independent que va entrar a 15.15 de la guanyadora. El podi el va completar Helene Alberdi, de l'Yepa Triatló Kluba a 16.07 d'Anna Noguera.

L'alegria per a la triatleta xabiera va arribar quan va conquerir el Campionat d'Espanya per Equips. El Triatló Clavería Móstoles, format per Cristina Roselló, Ana Caleya i Mònica Falgueras, va ser el millor per davant del Saltoki Trikideak i del Triatló Santander.

La xabiera es va mostrar molt contenta per haver pujat al podi i va agrair als seus patrocinadors, el suport que li estan donant; Matties Bags, Aguilarent.com Holiday rentals, Boronat Bicicletes, REMA, Pepe La Sal i Publidisseny.