El conjunt aleví del Club Gimnàstica Rítmica Xàbia va ocupar el 26 lloc en el Nacional Base

24 de novembre de 2017 - 12: 50

Les gimnastes del Conjunt Aleví del Club Gimnàstica Rítmica Xàbia van van tindre una bona actuació en el Campionat Nacional Base de Conjunts i Copa d'Espanya de Conjunts, Que els va servir per acabar ocupant el 26º lloc.

La competició es va celebrar al Centre de Tecnificació, pavelló Pedro Ferrándiz d'Alacant. Allà van estar competint els millors clubs d'Espanya demostrant l'alt nivell que té Espanya en aquest esport.

Les joves xabieras, que van eixir al tapís a la jornada de demà, es van mostrar alegres i satisfetes amb l'exercici realitzat. En la sessió matinal participar un total de 49 conjunts i les xiquetes de Xàbia van acabar ocupant el lloc 15º.

A la jornada vespertina van participar els 34 conjunts restants i la classificació final en acabar el passi complet per al Club Gimnàstica Xàbia va ser 26º. Un resultat molt satisfactori tenint en compte que en aquesta cita van participar un total de 72 conjunts.

El triomf final va ser per a les valencianes del Club Chamara amb una puntuació total de 12,400. El segon classificat va ser el CG Almussafes amb una puntuació de 12,300 i el podi es va completar amb el tercer lloc del CGRD Sant Ferran de Madrid amb 12,050. Les xabieras van obvan tindre 9,950 punts amb el seu exercici.