Còmode triomf del sènior masculí del CB Joventut Xàbia davant el CB Sueca (72-55)

17 de gener de 2019 - 12: 44

Primera victòria de l'2019 per al conjunt entrenat per Óscar Majordom, Que va vèncer amb comoditat al CB Sueca per 72 a 55.

Els locals van manvan tindre un bon nivell defensiu amb una gran intensitat. Això es va reflectir en que el seu rival anotés els seus primers punts després de sis minuts de joc. Llàstima que en atac l'encert no fos parell al treball defensiu, el que va provocar que acabés el primer quart amb igualtat al marcador (14-12).

El mal arrencada local es va reflectir amb un parcial de 0 a 6 que va obligar a Majordom a demanar temps mort. La reacció dels seus jugadors els va permetre capgirar el marcador, aconseguint arribar al descans amb avantatge (32-26).

Després del descans, el CB Joventut Xàbia eixir amb la idea de fer un pas endavant en el seu ritme i intensitat de joc. Recolzats en la seua gran defensa, van ser capaços de córrer contraatacs per anotar cistelles fàcils. La diferència va augmentar a poc a poc i va acabar el quart amb un tempteig de 58 a 41.

Tot semblava sentenciat a falta de l'últim període, però l'inici del mateix va ser un poc estrany i el conjunt visitant va ser capaç de donar l'enix situant-se a 10 punts de diferència, 62-52 a l'equador del quart. Amb el quintet de gala de nou en pista, el Joventut va prémer l'accelerador i de nou la diferència va marxar fins gairebé els 20 punts, per tancar el marcador amb 17 d'avantatge, 72-55.

Amb aquesta victòria, la 2ª consecutiva, el conjunt verd i negre finalitza la primera volta amb balanç de 6-6 situats a meitat de taula.