És clar Domini xabiero a la 'XXXVI Volta a Peu a Pego'

06 de maig de 2018 - 10: 22

El municipi de Pego va ser l'escenari de la disputa de la vuitena prova del Circuit a Peu Marina Alta. En els seus carrers va discórrer la XXXVI Volta a Peu a Pego, una de les carreres més antigues de totes les que se celebren a la comarca. L'organització va ser perfecta per part del Club Atletisme Dorsal 19 en col·laboració amb el Ajunt.

En aquesta ocasió, la prova reina va estar controlada pels atletes de Xàbia, que des de l'inici van viure una lluita intensa davant l'atleta de la Safor, Joan Vidal. En els primers metres de la cursa es va formar el grup capdavanter amb els atletes més potents i que estan lluitant per la classificació general del Circuit.

Amb el pas dels quilòmetres va ser Nizar Lakhlifi qui va realitzar un brusc canvi de ritme que el va deixar en solitari al capdavant de la cursa. Va ser un cop precís que li va permetre prendre un clar avantatge respecte a José Manuel García.

Al passeig, lloc on va estar instal·lada la línia de meta, hi va haver un gran ambient amb música i la gent amuntegada per veure l'arribada dels atletes. Qui va fer la seua entrada triomfal va ser Nizar Lakhili, atleta del Club Multiesport Benitatxell que va realitzar una marca de 33:54, amb una mitjana de 3'23 el quilòmetre.

La segona plaça va ser per a José Manuel García Barragán, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, El seu temps va ser de 34: 04. La tercera plaça va ser per a Juan Vidal, del Club Atletisme Comercial Moll, el seu registre va ser de 34: 11.

Segon grup en meta

En aquest segon grup va entrar un altre xabiero, Youssef Ahatach, del Club Atletisme Baleària Dianium, el seu temps va ser de 34: 22. Toni Soler va ser desè en meta amb un temps de 35: 55. En el lloc 17 va entrar Saiyd Ajana, del Club Atletisme Multiesport Benitatxell.

Mª Isabel Ferrer va guanyar en dones

En dones, la millor va ser la xabiera, Mª Isabel Ferrer que va acabar els 10 quilòmetres amb un temps de 37: 47. La segona classificada va ser Isa Banyuls, amb una marca de 41: 23 i la tercera plaça va ser per a Gemma Anna Selby amb un registre de 41: 36.

La propera prova serà el dissabte amb la disputa de la XXI Cursa Popular Jesús Pobre.