Clara derrota del Vila Blanca-CH Xàbia davant el CB Elda (17-29)

02 de novembre de 2018 - 06: 59

No va poder ser i les juvenils del Vila Blanca-C Handbol Xàbia van haver de rendir-se davant la superioritat mostrada per l'equip del CB Elda, que va ser l'equip que es va dur clarament el triomf per 17 a 29.

El rival de les xabieras és una formació plena de jugadores que habitualment formen part de la Selecció Valenciana, algunes fins i tot internacionals. Són un dels equips punters en l'àmbit de l'handbol nacional.

Les noies que dirigeix Pep Ferro els van plantar cara, molt dignament, sobretot en els primers vint minuts del partit, en aquell moment el marcador va assenyalar un 8 a 9.

A la recta final del primer temps, les visitants van canviar la seua defensa a 6-0 i això va encallar l'atac de les xabieras, que es van estavellar una i altra vegada davant el mur defensiu rival. El no poder connectar amb les jugadores de segona línia va provocar que es tirés mà de llançaments exteriors que no van donar bon resultat. Al descans es va arribar amb el marcador de 9 a 13.

Fins que les forces van aguantar

La segona part va seguir amb la mateixa tònica de la primera, les visitants amb una defensa molt forta i les locals amb una banqueta molt més curt, van aguantar el resultat fins que la condició física ja no els va deixar aturar els contraatacs deixant el resultat final en un clar 17-29.

El més interessant és que en cada partit s'aprecia una millora en l'enteniment entre les noves jugadores d'aquest equip, per la qual cosa estem segurs que donaran moltes alegries a mesura que avanci la competició.