Cep, Miralles i Seguí van pujar a podi a la 'IV Marxa BTT de Llutxent'

05 2017 abril - 01: 00

Diumenge passat va estar ple de competició per a l'equip Xabia's Bike-Visauto disputant, tant el bloc de muntanya com el de carretera, diverses proves.

Pel que fa al bloc de muntanya, fins Llutxent es van desplaçar la majoria dels seus corredors, per participar en la IV Marxa BTT de Llutxent, Segona marxa que pertany al Circuit BTT Comarques Centrals, On les pedres van ser les protagonistes durant els 35 quilòmetres del seu recorregut.

A la localitat valenciana, Dani Cep, va aconseguir una nova victòria que el consolida el mallot de líder. A més, el va acompanyar al podi de la general, Tomàs Miralles, Com a tercer de la general, sent també primer Sub23. En aquesta mateixa categoria, David Santacreu, va ser quart. En Master40, Àlex Seguí, Trepitjava el podi com a tercer classificat i Óscar Mestre va creuar meta com a vuitè elit.

Gran nivell al Superprestigi d'Arguedas

D'altra banda, els germans Moll i Alicia Margalejo van ser fins Arguedas (Navarra) per disputar la primera prova del Superprestigi MTB de caràcter UCI C2, que va van tindre un gran nivell entre els participants.

Va ser una prova molt dura, de gran dificultat física pel traçat, ja que en cinc quilòmetres s'acumulaven 200 metre de desnivell positiu. Alicia Margalejo, va aconseguir un brillant novè lloc en categoria Fémina Elit / Sub23. La xabiera va ser cinquena de la classificació Elit després d'aguantar la duresa del circuit.

En categoria Elit / Sub23 masculina van participar Adelino Moll y Saoro Moll. Després de la caiguda de Xelva i una ràpida recuperació, Ade va tornar a demostrar la seua constància i sacrifici finalitzant en desè lloc. Mentre que Saoro es va manvan tindre constant durant les primeres voltes rodant entre els vint primers, però per problemes físics va haver d'aixecar el peu i va acabar en vintena vuitena posició.

Participació en la Volta a Múrcia Màster

En referència al bloc de carretera, Moisès Espinós, Vicent Més i Xavi Sellés van disputar la Volta a Múrcia Màster que constava de tres etapes.

El dissabte al matí es va celebrar la primera etapa amb eixida i arribada a Mazarrón, amb un recorregut total de 66 quilòmetres. Els ciclistes de l'Xàbia s Bike-Visauto es van manvan tindre combatius.

A la vesprada, es va disputar la contrarellotge de 6.500 metres, on les cames van notar el cansament del matí. Finalment, diumenge es va realitzar l'etapa reina amb 99 quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell positiu. Moisès va acabar en el lloc 36º de la general a 5 minuts i 21 segons del guanyador. Vicent Més complet la volta a 4 hores i 15 minuts, acabant en el lloc 63º. Mentre que Xavi Sellés, va disputar les etapes podent finalitzar dues d'elles.