CD Montgó Xàbia celebra nombroses victòries dels seus gimnastes a la fase provincial de Castelló

26 2022 abril - 11: 44

El passat 23 d'abril, el Club Esporteu Montgó Xàbia va participar al Campionat provincial celebrat a Castelló. Les xiquetes de base i via olímpica van aconseguir uns resultats envejables i van provocar l'orgull del seu club.

Laia Ivars, en via olímpica 1, va aconseguir el segon lloc a terra, barra, paral·leles i el primer en salt. D'aquesta manera, Laia va aconseguir subcampiona a la general de la competició.

Per part teua, en base 1, Kika va aconseguir el segon lloc en salt i paral·leles, el primer en barra i va ser campiona provincial a la general. Lily Amat va quedar tercera en barra i paral·leles i segona a terra. En base 2, Paula va quedar primera a barra i tercera a la classificació provincial general.

En base 3, Ruby Kitchen va aconseguir el tercer lloc en paral·leles i Valeria Romera també el tercer en salt. Finalment, en base 4, Estrella va ser tercera en la modalitat de sòl, Liliana en paral·leles i Lola va aconseguir el tercer lloc provincial a la general.