El CD Xàbia seguix sense guanyar a casa en caure davant la UD Castellonenca (0-1)

01 d'octubre de 2017 - 22: 10

Decepció a la parròquia local que va tornar a veure una nova derrota dels locals a casa davant d'un bon rival la UD Castellonenca. El conjunt que dirigeix ​​Abel Buades té una gran experiència i al municipal de Xàbia va demostrar el seu enorme ofici.

El primer enix se'l van emportar els locals en una pilota que va salvar Cardona a la ratlla de gol. Poc després el CD Xàbia va agafar les regnes del joc i els visitants ja no van tornar a inquietar Lussing.

Quan els locals, van embastar el seu millor joc, va arribar la gran ocasió a les botes de Faye en llançar un penal que li van fer a Michael. El davanter blanc-i-roig el va llançar per la dreta del porter i Eric el va parar avançant-se un parell de metres, de manera que l'àrbitre hauria hagut de repetir la pena màxima.

Tot i estar per sota al marcador, els locals van seguir mostrant la seua superioritat a la parcel·la central i van aconseguir crear una bonica jugada col·lectiva al primer toc, que va culminar Rafa del Castillo amb un xut des de fora de l'àrea que va parar Eric. En una altra jugada, la rapidesa d'Elías va estar a punt d'inaugurar el marcador, va marxar de Mendoza i davant la eixida d'Eric la pilota va eixir junt al pal.

Els últims minuts abans del descans van ser del domini visitant i Hugo Sansalón va rematar de cap tenint Luissing de desviar la pilota a córner. Amb el temps complert, els locals no van saber tallar una contra visitant que es va plantar amb tres jugadors davant d'un sol defensa. Manolo Martín va rematar des de dins de l'àrea, Lussing va rebutjar la pilota, amb la mala sort que va rebotar en el jugador visitant i malgrat que Aldo va intentar salvar el gol la pilota ja havia depassat la línia. Va ser un premi massa gran el que es va endur el Castellonenc al descans.

Voler i no poder

La segona part va ser molt més pausada que la primera, els visitants van dominar la pilota al centre del camp, encara que amb prou feines hi va haver ocasions. Cal destacar-ne una de Faye que va llançar amb l'esquerra i el bon porter Eric va desviar a córner.

Els minuts van anar passant amb un CD Xàbia al qual li van faltar idees. Va ser un voler i no poder, d'un equip que es va veure molt desdibuixat i amb poques idees. Davant un Castellonenc que va saber parar el partit i arribar a la final sense passar excessives dificultats.

En resum, una derrota que encén l'alarma als locals que en els tres partits a casa només han aconseguit un punt. La plantilla dissenyada per lluitar per la promoció d?ascens, de moment, no està donant la talla.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia. Lussing, Ayoze, Aldo, Vergi, (Eric 86') Marcos, Cardona, (Roberto 60') Pau, (Kiko 72'), Rafa del Castell, Michael, Faye i Elías, (Álvaro 72').

UD Castellonenca. Eric, Ramsès, Jefry, Mendoza, Revert,(Sansalón, 25') Jordi, Prats,(Carlos Sebastián,76'), Clausí,(Diego Jiménez,70') Marcos Campos, Castanyers (Vicente Campos, 85') i Manolo Martí.

Gol. 0-1. Minut 45+ , Manolo Martín.

Àrbitre. Espigares Jiménez, va amonestar amb cartolina groga els locals Ayoze al tècnic, Antonio Villaescusa a Diego Estrada, component de la banqueta i Rafa del Castillo que va ser expulsat per doble amonestació al minut 88. Pels visitants van ser amonestats, Jefry, Mendoza, Jordi, Carlos Sebastián i Vicente Campos.

Incidències. Els espectadors van haver d'entrar a la grada per la porta sud del camp d'esports a causa de les obres que afecten la eixida de vestidors i l'accés principal a la tribuna. Els jugadors van eixir al camp per la porta sud del camp.