El CB Joventut Xàbia agafa aire després de vèncer el CB Silla (78-63)

13 de desembre de 2017 - 06: 55

L'equip sènior del CB Joventut Xàbia agafa aire en la lliga de Preferent grup C, en vèncer al CB Silla per 78 a 63. Un triomf que serveix per posar fi a la mala ratxa que portava el conjunt verd i negre que havia collit set derrotes seguides.

En l'arrencada del xoc, als locals els va costar agafar el ritme de joc, una vegada realitzats alguns ajustos defensius, tot va canviar. Els nois que dirigeix Óscar Majordom van pujar la seua intensitat defensiva i van tancar el primer quart amb vuit punts d'avantatge, 24 a 16.

Va ser en el segon quart quan els locals van obrir una important escletxa en el marcador. De la mà de Juanjo Mulet, que va anotar 10 punts seguits mostrant un cent per cent d'efectivitat, l'equip xabiero es va anar als 15 punts, (34-19). El CB Joventut Xàbia va exhibir un joc alegre, anotant amb molta facilitat davant un rival que no va trobar la manera d'aturar l'encert ofensiu dels locals. Al descans es va arribar amb un tempteig de 47 a 28.

La relaxació els va portar al sofriment

Després del descans va arribar la temuda relaxació local i els visitants es van col·locar en una defensa zonal que els de Xàbia van atacar amb precipitació i amb passades sense sentit. Això, unit a les increïbles faltes assenyalades pels col·legiats, va provocar que els valencians s'acostessin a 14 punts, (50-36). No obstant això-negres van tornar augmentar el seu ritme de joc fins tornar els 19 d'avantatge en el marcador a falta d'un minut per al final del tercer quart, 61-42. Un últim nefast va tornar a ficar al CB Silla en el partit ja que va acabar el quart amb un marcador de 61 a 49.

En l'últim quart, els verd-van eixir a tancar el xoc, van prendre 18 punts de la mà d'un Juanjo que va tornar a veure cistella amb facilitat. Un cop més va arribar el que ningú esperava, la relaxació que va tornar a ficar en el partit als visitants. A falta de 3 minuts per al final, el CB Silla va rebaixar la diferència a 9 punts, (70-61). Va ser a partir d'aquest moment quan l'equip xabiero va reaccionar, per acabar aconseguint un triomf important per 78 a 63.

Cal destacar la gran trobada de Juanjo, que amb 33 punts va ser el far que va guiar l'embarcació verd i negre. Al seu torn agrair la presència dels juvenils Juan Luis i Alejandro Jonquera, que van disputar pocs minuts però van donar suport a l'equip al màxim, sent especialment el debut de Junquera com a sènior.