Cara i creu per al aleví i infantil del CB Joventut Xàbia

24 d'octubre de 2019 - 10: 35

L'última jornada de lliga ens va deixar sort dispar per als equips aleví i infantil del CB Joventut Xàbia. Mentre que els alevins van jugar un gran partit i van vèncer a casa el CB Ondara (58-44), els infantils van perdre davant el mateix rival per 21-43.

Els alevins del club xabiero van protagonitzar un gran partit en el matí de diumenge passat al pavelló de Xàbia. La trobada es presentava complicat ja que en el passat enfrontament, els locals havien aconseguit derrotar l'equip d'Ondara per tan sols dos punts i després de molts problemes.

L'inici del partit, va ser exactament igual que l'anterior entre els dos equips. Un equip, el local, que sortia endollat ​​i agafava els primers avantatges en el marcador gràcies a la velocitat que imprimia en les seues accions, i un equip visitant que a poc a poc aconseguia ficar-se al partit en part pel descans obligat dels jugadors més importants locals.

La diferència en el marcador va ser de 12 punts al descans, que van poder ser algun més, si el tercer quart no s'hagués perdut per un parcial de 5-8.

Amb el partit per decidir, l'equip local va seguir amb la mateixa tònica després del descans, i no es va deixar sorprendre gràcies, aquest cop sí, a l'assegurar el rebot defensiu. Amb el partit ja sentenciat, l'equip visitant aconseguia maquillar el resultat gràcies a accions individuals del seu jugador número 15.

Dissabte que ve, l'equip es desplaça fins a Pego, per disputar la tercera jornada de lliga, i que hauria de servir per consolidar el liderat.

Derrota per l'Infantil

El partit va començar amb un xicotet intercanvi de cistelles favorable a l'equip visitant determinat en tot moment per la diferència d'altura i per un altre factor que els joves jugadors i-negres no van aconseguir millorar massa durant el partit, la defensa.

Això no va significar la falta d'intensitat i actitud en cap moment per part dels jugadors de Xàbia. La primera part acabava 13-27.

La segona part va ser una continuació de la primera, els dos equips anotaven, però la diferència es mantenia. L'equip local va deixar en aquesta part alguna espurna de millora defensiva deixant fins i tot sense anotar a l'equip visitant en un dels parcials.

Finalment, l'equip visitant va respondre de la mateixa manera amb un parcial de 0-8 tancant el segon partit de lliga per als joves infantils del Joventut Xàbia. El partit va acabar 21-42.

Cal destacar en primer lloc l'actitud i l'esforç de tot l'equip que malgrat les importants baixes van saber donar la cara i deixar-ho tot a la pista. En segon lloc, assenyalar el debut d'Reef i Joan, dos nous jugadors que van ajudar moltíssim a l'equip i passen a formar part d'aquesta gran família.