Bons resultats per a l'equip Xàbia s Bike-Visauto en diverses competicions

05 de maig de 2017 - 07: 01

L'equip ciclista Xàbia s Bike-Visauto ha tingut uns dies de molt enrenou acudint a diverses competicions. En terres catalanes van estar, Adelino Moll y Alicia Margalejo, Competint en una cursa de la Copa Catalana que es va celebrar a Barcelona.

La cursa de categoria UCI C2 va van tindre un recorregut molt revirat i exigent. Va discórrer pel paratge màgic de Montjuïc, amb un total de cinc mil cinc-cents metres. L'actuació dels ciclistes comarcals va ser molt destacada, Adelino Moll va acabar en el sisè lloc de la categoria Elit, mentre que Alicia Margalejo, va acabar la prova en el setè lloc de la categoria Elit Femenina.

Moisès Espinós va disputar la Social de Granja de Rocamora

En la modalitat de bicicleta en ruta, el protagonista d'el Xàbia s Bike-Visauto va ser Moisès Espinós, Que va anar fins a la localitat de la Granja de Rocamora per disputar una cursa social.

La prova sobre un circuit urbà va van tindre una longitud de 66 quilòmetres en què Moisès Espinós, va saber col·locar-se molt bé en el paquet principal. Va travessar la línia de meta en el lloc 15º de la general. El mateix corredor es va mostrar molt satisfet amb la seua actuació ja que sempre va estar molt combatiu.

Superprestigio MTB a Arnedo

Per completar la seua atapeïda agenda, Adelino Moll i Alicia Margalejo van viatjar fins a la localitat de La Rioja d'Arnedo per participar en la segona prova puntuable del Superprestigi MTB. Amb ells també va viatjar Tomàs Miralles.

El recorregut, qualificat de trencacames, per les seues constants canvis de ritme, va fer que els corredors comarcals es exprimieran al màxim. Alicia Margalejo, va prendre la eixida en la primera mànega de carreres, va manvan tindre un ritme constant per acabar com 8ª fèmina scratch i 5ª Elit.

En la segona mànega van estar presents els seus companys d'equip. Adelino va realitzar una carrera brillant al manvan tindre-se fort i combatiu amb els seus rivals finalitzant 7º scratch. Tomàs, que va ser en representació de la Comunitat Valenciana, va eixir amb força però amb el pas de les voltes va pagar l'esforç i va creuar la línia de meta en 41º posició scratch i 12º Sub23.