Bona experiència per als nois de l'Xabia 's Bike-Fasterwear al' Campionat d'Espanya BTT '

24 de juliol de 2018 - 07: 58

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Moralzarzal (Madrid), la cita més important del BTT-XCO nacional, el Campionat que enfundaría el mallot de campió i campiona d'Espanya en les diferents categories, on els corredors Adelino Moll, Dani Cepa i Tomàs Miralles, De l'equip Xabia 's Bike-Fastewear van ser seleccionats per representar a la Comunitat Valenciana.

El Club Ciclista de Moralzarzal va preparar un recorregut de tres quilòmetres i mig, amb cent vuitanta metres de desnivell positiu. El cap de setmana va estar marcat per la calor i el traçat va presentar un terreny sec i terrós, molt exigent i de nivell tècnic mitjà comptant amb un ambient motorista excepcional.

Dissabte al matí era el torn dels Màsters, on Dani Cepa i Àlex Seguí van prendre la eixida a les 9 hores. Dani no va trobar el seu millor cop de pedal, però tot i així va finalitzar en novena posició, mentre que Àlex va patir una caiguda que el va obligar a retirar-se a causa d'un fort dolor a les costelles.

Prop del migdia de dissabte, Tomás Miralles va disputar la cursa en categoria Sub23. Després de rodar molt a prop del top10, a falta de dues voltes per a la meta, Tomás va patir una caiguda havent d'abandonar. Per sort, tant Àlex com Tomàs es troben en bon estat, sent només ferides de xapa i pintura.

Els germans Moll en la prova reina

Diumenge va ser el moment de la categoria reina que va començar a les 12: 45 hores, estant Adelino i Saoro Moll a la graella. Adelino va quallar una gran actuació lluitant en tot moment pel top 10 amb corredors de gran nivell. Va finalitzar en la 14ª posició, mentre que el seu germà Saoro, va saber manvan tindre un ritme constant durant tot el recorregut, entrant en meta en el lloc 23º.

Amb aquesta prova, aquest equip xabiero s'acomiada de la competició fins al mes de setembre on començarà amb la segona part de la temporada, canviant a la modalitat de BTT marató, disputant el dia 2 el Campionat d'Espanya a Logrosán (Càceres).