Bon resultat tot i la derrota per als cadets del Club Handbol Xàbia (29-28)

31 de maig de 2018 - 09: 37

L'equip cadet masculí del Club Handbol Xàbia va obvan tindre un bon resultat tot i caure derrotat davant el BM Torrevella. El fet de caure d'un sol gol, 29-28, el deixa a un sol gol per guanyar la final de la Copa Federació.

Els nois xabieros necessiten aquest dissabte remuntar un gol, és per això que fan una crida perquè el pavelló Miquel Buigues registri una gran entrada, amb un públic que no pari d'animar-. El xoc de tornada de la final de Copa es juga a les 11: 30 hores.

En el xoc disputat al pavelló municipal de Torrevella, el joc va ser molt viu per les dues formacions encara que amb dos estils clarament diferenciats. Durant tota la primera part es van alternar els marcadors amb una màxima diferència de dos gols entre un i altre equip, arribant al final dels primers 30 minuts amb un ajustat 16-15 a favor dels locals.

La segona part va començar amb un Xàbia molt ben plantat a la pista, cosa que va fer prendre un avantatge de tres gols. Però la diferència de banqueta i un joc al contraatac que els visitants no van poder aturar provocar que tornés a anar-se'n l'equip local de dos gols.

Un temps mort va provocar trencar el ritme dels locals i tranquil·litzar els de Xàbia, fer veure que hi havia un partit de tornada. Això va ajudar a temperar els nervis, tornant-se a ficar en el partit, aconseguint tornar a posar les taules al marcador. A cinc segons del final, una falta a favor del BM Torrevella que es va parar molt bé, es va convertir en un penal que va decantar la balança a favor dels locals.

Després d'una gran temporada, els nois busquen la cirereta del títol per corroborar la seua gran progressió esporteva en aquest últim any.