Bon paper de Ade Moll i Alicia Margalejo a la 'Tramu UCI Marathon World'

17 d'octubre de 2018 - 11: 40

Intens pont del Pilar va ser el que van viure els components de l'equip Xàbia s Bikers-Fastwear, a l'estar presents en tres cites de l'agenda ciclista.

Fins Girona es van desplaçar Adelino Moll y Alicia Margalejo per disputar la Tramun UCI MTB Marathon World Series. Es tracta de la cursa més lloada d'Europa, ja que el seu recorregut de 77 km i més de 2.500 metres de desnivell positiu, acompanyats amb 3.000 metres de desnivell negatiu, és el paradís dels senders.

Durant el matí de diumenge, la pluja i el fang van convertir un recorregut que ja és complicat i exigent en sec, en un desafiament excepcional per a tots els ciclistes. A més a Moll va saber manvan tindre-se amb els corredors més forts, tant nacionals com internacionals, creuant la línia de meta en el lloc 18º de la categoria Elit, sent el sisè espanyol. Alicia Margalejo, també va saber defensar-se en terreny humit i fangós, classificant-se en tretzè lloc entre les Fèmines Elit.

Podi per a María Ivars a Sant Joan

A més, la Challenge de Cicle-Cross de la Comunitat Valenciana van van tindre doble cita. Divendres es va celebrar el I Premi Cicle-Cross Vila de Sant Joan d'Alacant, Organitzat per la Societat Ciclista de Sant Joan i el diumenge es va disputar el IV Trofeu ciclocròs de Aiacor, Organitzat per la Penya Ciclista la Forca.

En ambdues cites, Maria Ivars, Marcos Puig i David Ivars van estar presents. Els tres corredors seguixen aprenent i millorant en aquesta modalitat. Maria aconseguia pujar al podi sent tercera i segona classificada en fèmines Principiants. Marcos va ser onzè i novè classificat en Alevins i David va acabar les dues carreres en setena posició.