Bon debut del xabiero, Josep Peral, en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de bàsquet

04 de gener de 2019 - 00: 06

Aquest dijous s'ha iniciat a Huelva el Campionat d'Espanya Cadet i Infantil de Seleccions Autonòmiques de bàsquet tant en categoria femenina com masculina.

El debut del combinat infantil masculí valencià ha estat molt bo ja que en un gran partit, els valencians van vèncer per 19 a 59 a la Selecció de Galícia. En el conjunt valencià, un dels jugadors que ha participat és el xabiero, Josep Peral, que després de deixar el CB Joventut Xàbia, Aquesta temporada milita a les files del CB Benidorm.

La victòria valenciana es va forjar en el primer quart ja que amb un parcial de 5 a 31, la selecció valenciana va posar terra pel mig davant un rival que no va poder frenar el gran joc ofensiu dels jugadors taronja.

Peral ha estat en pista gairebé 16 minuts on ha capturat 3 rebots, ha donat 2 assistències i ha aconseguit anotar 4 punts, el que li ha valgut van tindre una valoració de 4.

Després elevar la seua moral al màxim amb aquest triomf, unes hores després, en jornada de vesprada, el combinat valencià que dirigeix ​​Iván García va afrontar el seu segon compromís. En aquesta ocasió tenint com a rival a la selecció del País Basc.

Va ser una trobada perfectament controlat per Peral i els seus companys d'equip que no van deixar que el seu rival entrés en el partit. Al final del temps reglamentari es va arribar amb triomf per al combinat valencià per 78 a 34. És a dir, que han sumat dues victòries en dos partits que fins al moment ha jugat.

L'aportació particular de Josep Peral davant els bascos en els 18 minuts i mig en què va jugar va ser la de 5 punts d'anotació i 1 rebot, aconseguint una valoració de 4 punts.

Miriam Monfort

Una altra xabiera que està en aquest campionat és l'entrenadora, Miriam Monfort, Que exerceix la funció de delegada de la Selecció Infantil femenina. Ella amb les seues noies no ha tingut la mateixa sort, ja que van debutar amb derrota davant Galícia per 57 a 54 i amb triomf en el segon partit davant Extremadura per 80 a 43.

Per a la jornada d'aquest divendres, la Selecció Infantil Masculina s'enfrontarà a un dels grans favorits, la Selecció de Madrid. El partit serà a les 13: 30 hores. Mentrestant, la competició femenina es jugarà a les 11: 30 hores i serà davant de la Andalusa.