Bon debut de l'Xabia 's Bike-Visauto a la XXXI Volta a la Marina

17 de gener de 2017 - 11: 20

L'equip ciclista Xabia 's Bike-Visauto debutar en l'edició XXXI de la Volta Ciclista a La Marina, Amb etapa a Xaló i final al Alt del Masserof.

Una carrera marcada pel fort vent on els corredors d'aquest equip van estar presents en les fuites provocades, sent molt combatius. Els ciclistes van haver de donar dues voltes a un circuit a la carretera compost per les localitats de Xaló, Alcalalí, Murla, Benigembla, Parcent, Alcalalí, Xaló, Llíber, Senija i Xaló amb una meta volant situada al quilòmetre 30 al pas per Xaló. El premi de muntanya puntuable de primera categoria va estar situat en la mateixa línia de meta, al Masserof, al quilòmetre sis de la pujada a Bèrnia.

Adelino Moll, Malgrat una caiguda en la primera volta va aconseguir finalitzar el 24º a escassos segons del vencedor. Per la seua banda, Moisès Espinós, Dani Cepa i el debutant, Vicent Més, van finalitzar el 46º, 51º i 57º, respectivament.

Cal destacar el trofeu a primer local que va ser per Saoro Moll, Tot i patir una punxada al quilòmetre 58, aconseguint finalitzar el 87º. Xavi Sellés, va entrar el 118º i Àlex Seguí, El 122º. David Santacreu, va aconseguir realitzar una volta al traçat.

Aquest diumenge l'equip estarà en la segona etapa que es disputarà a Xàbia amb final al Alt del Montgó.