Brillants actuacions de Cristina Roselló i Raúl Molina al 'Full Triahlon Vitòria Gazteiz 2018'

09 de juliol de 2018 - 08: 45

Impressionant actuació de la triatleta xabiera, Cristina Roselló, Al Triathlon Vitoria Gazteiz 2018, en la distància Full, que va aconseguir creuar la línia de meta en la sisena plaça.

En el primer segment de natació, Cristina va eixir de l'aigua en la desena posició entre les dones i amb un temps de 1: 03.03. Va prendre la seua bicicleta per cobrir l'exigent circuit ciclista. En el primer pas per la zona de cronometratge havia perdut dues posicions i el seu temps va ser de 2: 41.03. En el segon pas havia recuperat aquestes dues places i el seu temps va ser de 4: 48.53. En l'últim pas del segment ciclista seua posició era la novena i el seu temps total va ser de 6: 15.23.

Va iniciar el segment de carrera a píe en la vuitena plaça que va conservar en el pas pel quilòmetre 8. En aquest moment de la prova va optar per conservar la plaça per atacar en els quilòmetres finals on va aconseguir recuperar dues posicions i acabar la prova en la sisena plaça amb un temps total del triatló de 10: 09.02.

La guanyadora de la prova va ser Sonja Skevin amb un temps total de 9: 29.04, sent segona, Vanessa Pereira amb una marca de 9: 33.36 i el podi el va completar, Ruth Brito amb un registre de 9: 34.14.

Raúl Molina va acabar al lloc 245

En aquesta mateixa cita va participar, Raúl Molina, de l'Trillebeig Xàbia qui va acabar la dura prova en el lloc 245 de la classificació general absoluta. Els parcials realitzats per Molina va ser en el segment de natació 1: 14.42.

En el segment ciclista va anar de menys a més tenint una gran actuació que li va permetre recuperar 210 posicions. La seua recuperació va seguir en el segment de carrera a píe aconseguint una gran remuntada que li va permetre acabar la prova en una magnífica 245 posició. El seu temps total després de realitzar els tres segments va ser de 10: 43.48.

El guanyador de la prova va ser Alejandro Santamaría amb un temps total de 8: 17.05, sent segon, Xavier Torrades amb una marca de 8: 19.00 i va completar el podi, Raúl Tejada, amb un registre de 8: 22.23.