Atletes de el Club Atletisme Llebeig van participar en la 'XIV Mitja Marató Serra d'Oltà' de Calp

24 de desembre de 2018 - 01: 38

El passat 16 de desembre, nombrosos atletes de Xàbia, pertanyents al Club Atletisme Llebeig van participar en la cursa XIV Mitja Marató Serra d'Oltà que transcorria pel terme municipal de Calp.

Organitzada pel Grup de Muntanya de Calp, En aquesta ocasió, la prova estava integrada també en el I Circuit Trail la Marina, Compost per 11 carreres, que va començar el passat 4 de novembre amb la Bèrnia Moscatell Trail de Xaló.

Aquesta cursa, composta per dos modalitats, caminants i corredors, consistia a realitzar la distància de 17,5 km per als caminants (marxa) amb un desnivell de 750 metres i 21 km amb un desnivell de 1000 metres per als corredors.

Entre els corredors van estar els xabieros, Julio Almazán, que va emprar un temps de 2: 07: 16; Francisco Javier Serrat Fernández que va arribar a meta amb un temps de 2: 04: 24. Jorge Ferrándiz Alemany va fer un temps de 2: 34: 56 i Cristóbal Buigues Buigues, que també va participar, no va poder acabar la cursa.

Així mateix, Juanjo Vallès va registrar un temps de 2: 02: 47. Monzó 2: 17: 52 i Rolf Jong 2: 18: 21