Atletes de CA Llebeig Xàbia copen els tres primers llocs en el 'X Gegant de Pedra' d'Ondara

18 de febrer de 2019 - 13: 11

No es pot demanar més als atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Que vénen de fer ple a X Gegant de Pedra, Prova de muntanya celebrada a Ondara. En la distància Trail de 14 km, l'hegemonia va ser total per als xabieros que van copar els tres graons del podi.

El vencedor de la prova va ser l'incombustible, Ignacio Cardona, Que va creuar la línia de meta amb un temps de 1: 20.11. La segona plaça va ser per Alvan Salvá que va arribar amb el mateix temps, de la mateixa manera que el tercer classificat, Toni Soler. Els tres en un exemple d'amistat i companyonia van optar per creuar la meta junts.

El quart lloc va ser per a Paco Savall que va entrar amb una marca de 1: 21.11. Un altre dels xabieros destacats va ser Cristian Monzó que va ser desè en meta amb un temps de 1: 26.29. També van córrer aquesta distància de 14K, Raúl Bover amb un registre de 1: 56.41, Miguel Bisquert amb un temps de 1: 39.20 i Edu Crespo que va arribar a meta en 2: 00.32.

En dones, en aquesta distància, la vencedora va ser Aida Pérez, del Club Atletisme Baleària Dianium amb un temps de 1: 29.38, seguida per Rosa Lara, del Club Atletisme Gata amb un registre de 1: 35.01. El tercer lloc va ser per Silvia Valero del Club Atletisme Delikia Safor amb un registre de 1: 43.12. Cal destacar que la xabiera, Araceli Seguí va ser cinquena amb un temps de 1: 52.37.

En la prova llarga de 21 km destacar que Juanjo Vallès del club xabiero es va quedar molt a prop de pujar al podi ja que va ser quart en la seua categoria de Veterà amb un temps de 2: 16.38 i va quedar el 11 de la classificació general. Aquest recorregut ho van fer també, Jorge Ferrándiz amb un temps de 2: 55.40 i el seu company d'equip Rolf Jong que va acabar amb un temps de 2: 39.29. En dones, Gina Virueña l'equip xabiero va acabar cinquena veterana amb un registre de 3: 01.04.