Ana Moreno s'alça amb el primer lloc en la MTB Bugarra

14 de juny de 2021 - 11: 24

Fa uns dies, els XabiaBikers es van desplaçar fins a Bugarra i la ultra marató de Madrid / Segòvia per fer les últimes carreres abans d'estiu.

A la Marxa MBT de Bugarra, la motorista, Ana Moreno, de l'Mussols Xabia Bikers, va aconseguir el primer lloc en la categoria femenina màster a l'realitzar els 42 km de circuit en 2:25:10. A més, va quedar tercera a la general de fèmines.

La prova constava d'un circuit ràpid encara que amb la dificultat d'una pista de graveta i pedres soltes que va provocar diverses caigudes.

MTB Madrid-Segòvia

D'altra banda, 117 bikers de Club Mussols van participar en la MTB Madrid Segòvia MTB de 2100km de recorregut i 500 metres de desnivell acumulat. Els ciclista van creuar la Serra de Guadarrama fins arribar a la Faisanera Golf. Els XabiaBikers van aconseguir molt bons resultats en la classificació general entre els 26 participants: Pepe Saucedo en posició 27, Reimon Almenara a la 30, Edu Martínez a la XNUMX.