Àlex Ortega de Club Nàutic Xàbia va ser medalla de plata al 'Campionat d'Espanya' Sub 15 de windsurf

16 d'octubre de 2018 - 13: 07

Els millors regatistes nacionals es van donar cita aquesta passada setmana al Campionat d'Espanya de Windsurf disputat aquesta passada setmana al Centre Galego de Vela Vilagarcía d'Arousa.

En aquesta cita nacional, el regatista xabiero, Àlex Ortega, va ser medalla de plata en la categoria Sub 15, en què el dominador va ser el menorquí, Billy Coll, del Club Nàutic Fornells. Aquest regatista es va mostrar intractable ja que va vèncer en sis de les set proves realitzades, i va ser tercer en l'altra restant del campionat.

Ortega va manvan tindre una gran regularitat i això li va permetre pujar al segon calaix del podi, que va completar Bernat Tomàs, del Club Nàutic Arenal. La millor fèmina en Techno 293 Sub 15 va ser Natalia Blanquet, el Club Windsurfing Hispà Francès València, que a més va finalitzar en la novena posició de la general.

En categoria Sub 13, la campiona d'Espanya va ser Blau Sánchez, del Reial Club Melilla. La segona plaça va ser per a Arancha Sahuquillo, del Club Nàutic Sevilla, el tercer lloc va ser per a Nicolás Madero, del Centre Marítim Antoni de la Platja.

L'andalús, Aurelio Terry (CN Sevilla), no es va baixar del podi en cap de les proves disputades i va acabar guanyant el campionat Sub 17 amb uns parcials de quatre primers, dos segons i un tercer. En la segona i tercera plaça van empatar a punts els balears Josep Estrany (CN Arenal), segon i Antoni Coll (CN Fornells), tercer. La millor regatista en categoria femenina va ser Naiara Fernández de Boadilla (CN Arenal), cinquena a la general.