Adelino Moll, subcampió autonòmic de Mountain Bike Marathon 2013.

29 de març de 2013 - 00: 00

el ciclista Adelino Moll Mut, de l'equip Portal de la Marina-Xabia`s Bike ve de ser subcampió autonòmic de Mountain Bike Marthon 2013., La prova que es va disputar a Navarrés, va van tindre com a guanyador en la categoria reina a Iván Díaz Buj (Cultbikes - Specialized). El de Vinaròs (Castelló) va emprar 3 hores, 11 minuts i 19 segons per completar els 76,5 quilòmetres de recorregut.

Segon va ser Adelino Moll Mut, a tan sols 10 segons. El de Sagra va realitzar una cursa molt intel·ligent, anant sempre en els llocs de cap, imposant un fort ritme en el tram final per assegurar la segona plaça i intentar enllaçar amb el líder de la prova. Tercer va ser Alex Moya Giral (Cultbikes - Specialized), a 57 segons.

Adelino Moll subcampió autonòmic

En categoria Sub-23 la victòria va ser per Joaquín Contreras Pérez (Belga GD), creuant la línia de Meta amb un temps de 3 hores, 21 minuts i 55 segons. Segon va ser César Antonio Belenguer Cañigueral (Cultbikes - Specialized) i tercer Jorge Martín Díaz (Tibi AMSONIDO CC). Salvador Moll Mut (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) no va poder acudir a aquesta important cita; el jove de Sagra contínua a molt bon ritme el procés de recuperació de la seua fractura al olécranon del colze dret.

En Màster-30, victòria per a Javier Aparisi Almarcha (G-Sport - Selecció), seguit de Vicent Pla (Monblau - Delikia) i Santiago Martínez (Eurolosa CC). Cal destacar igualment la gran actuació de Moisès Espinós Mut (Portal de la Marina - Xabia 's Bike), 16º de la general i 5º Màster-30. El corredor de Jesús Pobre va quallar una bona carrera, tot i patir punxada i trencament de ràdio a la roda del darrere a meitat del recorregut.

Daniel Cep Picón (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va ser 65º de la general i 28º Màster-30. En Màster-40 van ser Fernando Gimeno Tatay (G-Sport - Selecció), Daniel Pujol Miquel (Cicles València) i Rubén Álvarez Cedillo (Eurolosa CC) 1º, 2º i 3º respectivament. En Màster-50 les tres primeres posicions van ser copades per Leandro Guerrero Martínez (Bikesport Chiva CC), José Erades García (La Pájara d'Aspe CC) i Agustín Millán Callarisa (Vinaròs UC).

I en Fèmines, Paola Zahonero Abril (The Bike Run) va ser la vencedora, amb un temps de 4 hores, 14 minuts i 1 segon, seguida d'Estela Belda Lozano (Bike Aventura Elx) i Eva Valero Herrero (Ferrer Bike CC). Ressenyar igualment la meritòria 6ª plaça de Alicia Margalejo Blasco (Portal de la Marina - Xabia 's Bike).