Adelino Moll, nou líder de la classificació de muntanya després de l'etapa disputada a la Vila Joiosa

30 de gener de 2019 - 00: 56

Diumenge es va celebrar la tercera prova puntuable de la XXXIII Volta Ciclista a la Marina a la localitat alacantina de la Vila Joiosa. Aquesta prova va comptar amb un traçat de 85 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu.

El gran grup va van tindre per davant un dur i exigent recorregut entre les poblacions de Sella i Relleu, amb el doble pas pel port de Les Rapelles. Des de l'inici, els germans, Saoro i Adelino Moll, Van intentar la fugida però totes elles van ser neutralitzades. A més, a pocs quilòmetres de la eixida, Saoro va patir una punxada que el va obligar posar peu a terra.

Fins l'equador de la cursa, Àlex Seguí va poder manvan tindre el ritme elevat que van imposar els corredors de cap podent completar una de les dues voltes estipulades. Per la seua banda, Adelino Moll va aconseguir l'objectiu, sent el millor escalador del dia, imposant-se en els dos passos per Rapelles i així col·locar-se líder de la muntanya amb 18 punts i vestir el mallot roig.

El proper cap de setmana Adelino i Saoro Moll formaran parella Elit UCI en la prova per etapes de la Costa Blanca Bike Race, on també hi seran presents Tomàs Miralles, Dani Cepa i Àlex Seguí en la versió Half.