Adelino Moll va estar entre els millors de la 'GAES Catalunya Bike Race'

04 d'octubre de 2018 - 07: 58

El ciclista, Adelino Moll, Va estar entre els millors participants de la prestigiosa volta per etapes denominada "GAES Catalunya Bike Race", Una prova de categoria UCI XCS que va recórrer els espectaculars paisatges de la Cerdanya.

A més a Moll que va quallar una gran actuació durant els tres dies de competició, va aconseguir colar-se al top 10 de la general final, tenint en compte el gran nivell dels participants, de fins a 24 nacionalitats.

Així, després d'una primera etapa on Ade no va trobar el seu millor cop de pedal va poder finalitzar en dissetena posició. La segona etapa, que albergava l'etapa reina de la volta, Ade es va sentir fort lluitant braç a braç amb els millors i va acabar en un dotzè lloc. En l'última etapa, amb trenta quilòmetres i gairebé mil tres-cents metres de desnivell positiu que discorria per l'estació d'esquí de la Molina, Ade tornar a demostrar que es troba en gran forma física, aconseguint ser el dotze de l'etapa i, així, finalitzar en el top 10 de la Catalunya Bike Race.

Triomfs per a Dani Cepa i Tomàs Miralles en Bussot

D'altra banda, a la població de Busot es celebrava la "V Marxa BTT Coves de Canelobre". Dani Cepa i Tomàs Miralles van acudir amb un objectiu clar i tots dos es van endur la victòria en Màster 40 i Sub23 respectivament, sent a més, cinquè i novè de la general.

La propera cita serà aquest cap de setmana a la "Volta BTT La Marina" que tindrà lloc a Orba (dissabte) i Xaló (diumenge), comptarà amb dues etapes de pur bicicleta de muntanya.