Adelino Moll va acabar tercer de el Grup Pro en els internacionals 'Vila de Caudete'

07 de maig de 2019 - 12: 39

La localitat d'Albacete de Caudete va acollir la quarta prova puntuable de l'Open d'Espanya BTT-XCO Cofidis amb els seus Internacionals 'Vila de Caudete - Gran Premi Grup Arfran i Generali' amb una excel·lent organització per part de la Penya Mountain Bike Caudete.

Durant la jornada de diumenge, els "bikers" es van trobar un circuit de gairebé set quilòmetres i 150 metres de desnivell positiu, ple de senders amb pujades curtes i molt explosives i baixades ràpides.

El dia va arrancar amb les curses de les categories màsters i cadets, on Dani Cepa i Dani Cepa Jr prendrien la eixida. En Màster 40, Dani va van tindre uns rivals excepcionals, finalitzant en quarta posició després de rivals que havien estat campions d'Espanya i del Món. En Cadets, Dani Jr va saber mesurar les seues forces avançant a diversos rivals en els últims compassos, entrant en meta com vintè tercer classificat.

En la mànega de Fèmines, Alicia Margalejo va patir una xicoteta caiguda a l'inici sense més conseqüències físiques però el van obligar a parar a la zona tècnica per solucionar un problema mecànic. A partir d'aquí, Alicia va realitzar una gran remuntada sent en meta vuitena fèmina Elit / Sub23, aconseguint valuosos punts UCI.

Al voltant del migdia, la eixida era per als germans Moll, Adelino i Saoro, i Tomàs Miralles en categoria Elit / Sub23. Adelino va tornar a demostrar la seua enorme qualitat, va lluitar per una tercera plaça que va sentenciar a falta de dues voltes, compartint el podi amb dos referents del mountain bike nacional, Sergio Mantecón i Pablo Rodríguez.
Saoro va van tindre un inici de carrera més conservador i va anar guanyant posicions amb el pas de les voltes, sent setè a meta del Grup Pro, aconseguint el seu millor resultat en una prova UCI C2.

En categoria Sub23, Tomás Miralles es va mostrar constant i combatiu en el transcurs de la cursa, entrant en quinzena posició absoluta i sisè Sub23. El proper cap de setmana l'equip estarà present al Superprestigi MTB de Tibi (Alacant).