Nizar Lakhlifi de l'Multiesport-Benitatxell va ser segon sub 23 de l' 'II Duatló d'Antella'

21 de febrer de 2018 - 06: 55

L'atleta, Nizar Lakhlifi, Del Club Multiesport-Banitatxell, va ser el segon en la categoria Sub 23 del II Duatló d'Antella. Una prova que va comptar amb la participació de 140 duatletes en homes.

En el primer segment de carrera a peu, sobre una distància de 5.000 metres, Nizar va realitzar el millor temps entrant en la transició cap a ciclisme en primer lloc, després aturar el cronòmetre en 15: 55.

Sobre la bicicleta, va haver de cobrir una distància de 20 quilòmetres, en no ser aquesta la seua especialitat, va perdre posicions entrant a la zona de caixes al 26º lloc després de fer un registre de 34.40.

En el tercer segment de carrera a peu, Nizar va haver d'apretar de valent sabent que era el millor en aquesta disciplina. Va aconseguir recuperar 20 posicions per entrar amb el sisè temps que va ser de 7.57.

Al final de la prova, Lakhlifi va ocupar el quart lloc de la general Absoluta amb un temps total de 59: 59 a 19 segons del vencedor de la prova que va ser Benito Moreno, del Triatló Albacete. La segona plaça va ser per a Jordi Pascual del CE Antella. El podi el va completar Enrique García del 3PW Almanzora.

En la categoria Sub 23, el millor va ser Enrique García, de l'3PW Almanzora, seguit de Nizar Lakhlifi, del Multiesport-Benitatxell i el tercer lloc va ser per a Josep Pascual Amat del CEC Antella.