600 persones es van sumar a la solidaritat en la 6ª Marxa a favor de CEE Raquel Payà

13 de maig de 2019 - 16: 11

La 6a Marxa Solidària Dénia.com i Jávea.com a favor del CEE Raquel Payá va ser tot un èxit un any més. La resposta solidària dels veïns de Dénia i comarca va ser immillorable ja que al voltant de 600 persones van participar en aquest esdeveniment que va van tindre lloc ahir a la jornada diumenge 12 de maig.

Un matí ple de bon ambient, esportevitat i bonics gestos a què es van unir persones de totes les edats i condicions. Els voluntaris, vinguts tant del col·legi com de l'associació Condemnats al Bordillo, van ocupar els seus punts estratègics al llarg del recorregut i, un cop la Policia Local va corroborar que tot estava en ordre, es va donar la eixida a la cursa.

Resultats

Els corredors van fer dues voltes al circuit, completant un total de 6'7 km. El vencedor d'aquesta ocasió va ser Jordi Ripoll, del CA Dianium, que va completar la marxa a 0:22:42, corrent a 3,23/km.

El segon a entrar per línia de meta, amb un temps de 0: 23: 09, va ser l'atleta del CA Dianium Fran López Bolufer, seguit de Màxim Folques Llorente, del CE Dorsal 19 Pego i un temps de 0: 23: 27.

Aquest any s'incloïen tres categories: Senior, Veterà A i Veterà B. A Senior Masculí, després de Ripoll i López es va classificar Paco Miñana, del CA Dianium, amb un temps de 0:25:07.

A Veterà A, el primer classificat va ser Máximo Folqués, seguit de Pedro Martínez González, amb un temps de 0:24:19; i Alberto Samper, de l'Enganxa't a Còrrer, que va finalitzar la cursa amb un temps de 0:24:23.

En menys d'una hora, tots els participants havien finalitzat el recorregut de la prova, i es va lliurar trofeus amb la col·laboració d'una mare del col·legi. Voluntaris del col·legi Raquel Payá van ser els encarregats de fer entrega d'una desena de premis entre els dorsals que van resultar premiats en finalitzar la cursa.

També es va fer en directe el sorteig d'un pernil gentilesa del Restaurant El Mosset i una bicicleta de passeig gràcies a Desnivell.

En pocs dies sabrem la quantitat total recaptada en aquesta ocasió, que es destinarà a l'AMPA del col·legi Raquel Payà amb l'objectiu de finançar activitats extraescolars dels alumnes del centre.